·
·
200 γρ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία
δωματίου)
·
½ φλ. ζάχαρη κρυσταλλική
·
¾ φλ. μαύρη ζάχαρη
·
1 αβγό
·
¼ φλ. γάλα
·
2 ¼ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
·
1 κ.γ baking powder
·
1 βανίλια, 1 κ.γ αλάτι
·
200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος σε
κομμάτια
![]() |
Σε
ένα μπόλ χτυπάμε την μαργαρίνη με την κρυσταλλική ζάχαρη να λιώσει και να ομογενοποιηθούν
τα υλικά.
|
![]() |
Στην συνέχεια
προσθέτουμε το αβγό και την μαύρη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να
λιώσει και να αφομοιωθεί από το μείγμα. Επιπλέον
προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και την βανίλια.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου