Όμορφα,
οικονομικά, γρήγορα και πάνω από όλα Χριστουγεννιάτικα! Υπάρχει καλύτερος
συνδυασμός;
ΥΛΙΚΑ:
125 γρ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
1/3 φλ. μαύρη ζάχαρη
1 αβγό
1/3 φλ. μέλι
3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ κανέλα
¼ κ.γ γαρύφαλλο (σε σκόνη)
¼ κ.γ σόδα μαγειρικής
¼ κ.γ αλάτι
![]() |
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τις σκόνες. Το αλεύρι,
την κανέλα, το γαρύφαλλο, την σόδα, το αλάτι. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την
μαργαρίνη με την ζάχαρη.
|
![]() |
Χτυπάμε για λίγα λεπτά να αφρατέψει το μείγμα
και να λιώσει η ζάχαρη. Στην συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και το αβγό.
|
![]() |
Αφού είναι έτοιμη η ζύμη, την βγάζουμε από τον κάδο και την ενώνουμε με τα χέρια μας και την τυλίγουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 1 ώρα. |
ΒΟΝ ΑPPETIT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου