13 Νοεμβρίου 2013

Πανεύκολο Μωσαϊκό με Mερέντα

Ένα από τα πιο εύκολα, γρήγορα και νόστιμα μωσαϊκά που θα δοκιμάσετε ποτέ!!!!


ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. πραλίνα φουντουκιού (μερέντα)
500 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
500 γρ. μπισκότα πτι μπερ (χοντροσπασμένα)



Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα με την μερέντα. 

Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα να ομογενοποιηθούν και να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ομογενοποιούμε.

Στρώνουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα με λαδόκολλα (στην δική μου δεν έχω βάλει γιατί έχει αποσπόμενη βάση). Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για κάποιες ώρες να σφίξει και κόβουμε σε κομμάτια.



ΒΟΝ ΑPPETIT!


6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να την δοκιμάσετε και το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει!! :)

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται υπέροχο το μωσαικό σου!! μπράβο!!! καλώς σε βρήκα και καλή αρχή!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ. αυτο το έφτιαξα κι εγω χθες. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ειμαι φοιτητρια και ηθελα κατι φθηνο, ευκολο και γρηγορο να κοψω την λιγουρα!~ καταπληκτικο. και το αλμυρο του φιλαδελφια με τη πραλινα πω πω.... θυμιζει λιγο τσιζκέικ με σοκολατα και μωσαϊκο και ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε και που πραγματικα καταλαβες πως ολα αυτα τα υλικα συνδυαζονται στην τελικη γευση!!
      Eυχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! :)

      Διαγραφή